In English


Emerging Markets Advisors Ltd.
Toimitusjohtajan tervehdys

Emerging Markets Advisors Oy (EGMA) on vuonna 2001 perustettu kehittyviin markkinoihin erikoistunut asiantuntijapalveluyhtiö, jonka palvelut on suunnattu yksityisille yrityksille, jotka harjoittavat vientiä ja tekevät investointeja näille markkinoille. EGMA:n missio on tarjota asiakasyrityksilleen pitkäaikaista erityisasiantuntemusta investointien kehittämisessä ja rahoitusjärjestelyissä. Näiden palvelujen tarve on ilmeinen yritysten kansainvälistymisen ja kehittyvien markkinoiden tarjoamien mahdollisuuksien johdosta.

EGMA:n toiminta on kehittynyt suotuisasti viime vuosina. Toimialakohtaisesti merkittävimmät painopisteet ovat olleet metsäteollisuus, satamien kehittäminen ja energiantuotanto sekä näiden toimialojen hankkeiden rahoitusjärjestelyt. Erityisesti maailmanlaajuisesti ajankohtaisen uusiutuvan energiantuotannon hankkeet ovat olleet esillä EGMA:n toiminnassa.

Lämpimästi tervetuloa näille kotisivuille, joilta on saatavissa tietoa EGMA:n toimintaperiaatteista. Samalla toivotan Teidät tervetulleiksi yhteistyöhön, jonka tuloksena voimme saada aikaan entistä menestyksellisempää vientitoimintaa, toteuttaa kannattavia investointeja ja hallita paremmin toimintaan liittyviä riskejä haasteellisessa kansainvälisessä toimintaympäristössä.


Ystävällisin terveisin

Markku Pekonen
toimitusjohtaja
Emerging Markets Advisors OyTakaisin kotisivulle