In English


Emerging Markets Advisors Ltd.
Toimintatapa

Emerging Markets Advisors Oy toimii finanssiryhmittymistä riippumattomana ja luottamuksellisena asiantuntijana, jonka tavoitteena ja lähtökohtana ovat sen asiakkaiden paras ja menestyminen sekä soveltuvimmat ja taloudellisimmat rahoitusjärjestelyt. EGMAn toimintatapana on toimeksiantojen joustava, nopea ja laadukas toteutus asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Yhtiö asettaa asiakkaidensa käyttöön sen avainhenkilöstön yli 25 vuoden pituisen kokemuksen kehittyvistä markkinoista ja rahoituksesta. Se käsittää yritysten strategioita ja hankkeita teollisuuden, palvelualan ja rahoitusalan yritystoiminnasta sekä maantieteellisesti toimintaa yli 40 maassa Aasiassa, Lähi-idässä, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Yhtiö seuraa ja noudattaa myös kansainvälisesti hyvälle yrityshallinnolle asetettuja eettisiä, sosiaalisia ja ympäristöä koskevia suosituksia.

EGMA toteuttaa toimeksiantonsa asiakkaiden tarpeisiin soveltuvilla keskinäisillä sopimusjärjestelyillä. Nämä voivat koskea joko yksilöityä ja rajattua toimeksiantoa tai asiakas voi solmia pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa EGMAn asiantuntemus ja työpanos ovat jatkuvasti asiakkaan käytössä sovittua kiinteää palkkiota vastaan (ns."retainer").


Takaisin kotisivulle